Recreatiepark Willemstad Camping Biesbosch Kampeerplaats West-Brabant

Welkom op Recreatiepark Bovensluis

Net buiten het centrum van het vestingstadje Willemstad, op de rand van Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland ligt Recreatiepark Bovensluis. Dé plek voor een gezellige (kampeer)vakantie voor het hele gezin of als standplaats voor de stacaravan om het hele jaar door vakantie te vieren wanneer jou dat uitkomt!


Kamperen in Brabant
Camping Willemstad aan het water

Modern met een nostalgisch tintje

Het eeuwenoude Fort Bovensluis dat een prominente plaats inneemt in het centrum van de camping straalt een nostalgische sfeer uit van vervlogen tijden. Maar ondanks dat de sfeer van het fort behouden is gebleven, ontbreekt het niemand op Recreatiepark Bovensluis aan moderne gemakken. Een zwembad, tennisbaan, ideale voorzieningen voor kampeerders, stacaravans die van alle gemakken zijn voorzien, luxueuze, ruime verhuuraccommodaties, perfect onderhouden toiletgebouwen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.


Kamperen in Brabant
Recreatiepark West-Brabant Luchtfoto

De ideale uitvalsbasis

Bovendien is Recreatiepark Bovensluis de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar bijvoorbeeld De Biesbosch, adembenemende fietstochten, steden als Breda en Roosendaal en natuurlijk de kleine dorpjes in de omgeving. En niet te vergeten is Willemstad één van de mooiste steden van Nederland, waar je – genietend van de zon op een terras – de hele dag je ogen uitkijkt!

Dus of je nu op zoek bent naar een gezellige camping om de caravan, camper of tent op te zetten, een perfecte uitvalsbasis om in een luxe accommodatie te verblijven of een vaste plaats waar u ieder moment van het jaar vakantie kunt vieren in uw eigen stacaravan: op Recreatiepark Bovensluis ben je aan het juiste adres!

© Recreatiepark Bovensluis B.V.
Oostdijk 22   •   4797 SC Willemstad   •   T. +31 (0)168 - 472568   •   camping@bovensluis.nl   •   Sitemap